3/04/2018

ממתק נוגט ביתי מושלם לפסח

בס"ד

vegan nougat candy ממתק נוגט טבעוני

אתם הולכים להודות לי על המתכון הזה :-) (טוב אני מקווה לפחות, כי זה מושלם! ).
אחרי שתכינו, יתחננו בפניכם שתכינו עוד והתענוג הזה מ"הכי תענוג" :-) מושלם לפסח, זה טבעוני וכמה שזה טעים - מ-4 מרכיבים מקבלים ממתק נוגט שוקולד משגע.




 
שקדים חמים warm almonds grounded
שקדים שנטחנו בעודם חמים מהתנור
Almonds grounded straight from the oven

משטחים את התערובת Flatten the mixture

לפני כמה זמן נתקלתי ברעיון, לצערי ממש לא זוכרת מאיפה, של ערבוב כמה מרכיבים לפי נוסחה מסויימת ומתקבל מעין ממתק נוגט. 
בעקבות אותה נוסחה, החלטתי לערבב יחדיו כמה מרכיבים שיצרו ממתק שוקולד כל כך שוקולדי וכל כך טעים ואם יגידו לכם: "לא חבל לאכול שוקולד", תענו בחזרה: "מה זה בריא, יש בזה שקדים" :-) .

ועכשיו ברצינות, מתכון מושלם לפסח, גם למי שלא אוכל קטניות כמוני ופשוט תענוג אמיתי. עקבו אחרי המתכון ולא תתאכזבו.




ממתק מושלם לפסח Perfect passover treat

מרכיבים:
200 גרם שקדים טבעיים, לא קלופים
200 גרם אבקת סוכר
200 גרם שוקולד מריר
1 כף קקאו טהור

אופן ההכנה:
קולים את השקדים בתבנית בתנור בחום של 180 מעלות, טורבו ל-10 דקות.
מעבירים את השקדים החמים (חשוב כשהם חמים) למעבד מזון וטוחנים, עד שהם נהפכים למשחה.
מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים במעבד מזון, עד שנטמע.
ממיסים את השוקולד המריר. מוסיפים למעבד המזון ומערבבים עד שנטמע. מוסיפים את אבקת הקקאו ומעבדים שוב.
מעבירים לתבנית באיזה גודל שרוצים, מיישרים את החלק העליון ושמים במקרר עד להתקשות. שומרים במקרר.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use