5/07/2015

מתכון לברד ענבים ביתי

בס"ד

ברד ענבים ביתי

מתכון מפנק, קריר וטעים שמתאים במיוחד לל"ג בעומר וגם לקיץ המתקרב ובא.
את המתכון לברד ענבים הכנתי עם מיץ ענבים תירוש של שופרסל שיצא לי להתנסות בו, בהמשך לרשומה עם הפאדג'  שוקולד שרבים ניסו ואהבו.

לא תאמינו עד כמה קל להכין בבית ברד ענבים טעים וקריר עם רק 3 מרכיבים!

מערבבים את מרכיבי הברד
טוחנים את הברד הקפוא
מקבלים ברד קריר וטעים

ברד ענבים ביתי בכוס

איני זוכרת אם ביססתי את המתכון על רעיון שנתקלתי בו במגזין כלשהו, אך אני עדיין ממשיכה לחפש. בכל מקרה, זה מתכון לברד ביתי ללא צבעי מאכל מושלם לקיץ ולימים החמים.


המרכיבים:
2 כוסות יין מיץ ענבים
2 כוסות מים
שקית 100 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל המרכיבים ומעבירים למגש להקפאה מלאה.
לפני שטוחנים במעבד המזון, מוציאים לכמה דקות מהמקפיא, על מנת שיהיה קל לשבור לחלקים ואז שוברים לגושי קרח וטוחנים היטב.
תהנו :-)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Thank you for commenting!
Really enjoy hearing from you!
תודה על שהגבתם! מאוד שמחה לשמוע מכם!

ניוזלטר Subscribe

הירשמו לניוזלטר שלנו לקבלת עדכונים באימייל

Subscribe to get our updates by email

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use